Ce mai zic arădenii (2)

Ce frică de Dumnezeu? Ce spirit de sărbători? Dacă cineva crede că acest Căprar de serviciu în slujba lui Dragnea simte ceva din tot ce spuneam mai sus se înșeală amarnic.

A doua zi de Crăciun vine Moș Căprar cu spiridușii lui, Tripa și Todor să ne explice cum stă treaba cu ambulanța doamnei Raveca Marioara Nicoară și un pic Căprar.

„Mă bucur că am găsit multă receptivitate la forurile superioare de conducere de la București, în condițiile în care dotarea cu ambulanțe moderne a serviciilor județene constituie o prioritate pentru actualul Guvern” – așa zice doamna Raveca.

Oameni buni, e a doua zi de Crăciun, alții mor acasă până vine ambulanța, alții ciordesc motorina și tot ce se poate ciordi (cam ca si guvernul) și vine acest Căprar și o pune pe doamna manager Raveca să adune smantâna de pe lapte? Nu se alină Raveca, mai dă odată cu mucii în Căprar, pardon în fasole și bagă una fără bani, că Florin Salam ar fi invidios pe ea.

„Menționez că sursa de finanțare a Serviciului de Ambulanță Județean Arad este integral de la Bugetul de Stat. Vă spuneam în nenumărate ocazii că nu practicăm o meserie ușoară, însă o facem cu profesionalism și dedicație iar când suntem sprijiniți, de câstigat au doar arădenii, beneficiarii acestor servicii atât de necesare în societate.” – a conchis managerul Serviciului de Ambulanță Arad, dr. Raveca Mărioara Nicoară. Dar asa să știți că ea conchide, noi conchidem și ei conchid. Ăăia de au și curte și conturi, ….

Ambulanțier Turcin, Genesis și …