Este vorba despre Eusebiu Pistru, șeful de la ALDE Arad, ca să fim bine înțeleși. Nu că Geanina Pistru nu i-ar sta în coaste lui GIGI Falcă, acest Celentano de Arad, dar asta este altă treabă.

Ei bine, (încă) șeful PNL Arad, primarele Falcă a ținut să-i facă un „bine” unui consilier local PNL de la Târnova înainte de Sfânta Sărbătoare de Crăciun. Adică, să-l excludă din partid, persoana în cauză pierzându-și, astfel, calitatea de consilier local. Este vorba despre domnul Ioan Daniel Pelea.

Motivul care a stat la baza acestei decizii, hilare zicem noi, a fost acela că domnul Pelea s-a fotografiat alături de Eusebiu Pistru…, atunci când șeful ALDE Arad, nu cu multă vreme în urmă „tovarăș” de-a lui Falcă (apropo, pe vremea când Pistru a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor s-a făcut autostrada Arad – Timișoara și, implicit, centura de vest a Aradului), a fost în vizită la Târnova.

Mai multe de spus nu ar fi, ăsta este Falkă, acest primar nelegitim al Aradului, kare cam uită să-și ia doza zilnică de toate cele (lichide și solide), dar și boabele.

Coca