Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, președinte al PNL Arad, unul dintre fondatorii Alianței Vestului, portavoce a Asociației Municipiilor din România, membru al Comitetul European al Regiunilor de la Bruxelles etc. a anunțat că se va retrage din politică după ce a fost internat în spital în noaptea de miercuri spre joi, ulterior discuțiilor avute la Guvern pe tema alocărilor bugetare.

Gheorghe Falcă nu se află la primul episod de acest fel, el mai fiind internat în spital și în decembrie 2018. Și atunci, la fel ca și acum, edilul a invocat tensiunea ridicată.

De această dată, însă, Gheorghe Falcă ar fi hotărât că ajunge, fiind decis să se retragă din politică. Decizia ar fi fost comunicată unor apropiați, care însă nu l-au crezut. Aceștia din urmă ne-au transmis și nouă informația, cu destule rezerve, „pe surse”.

„Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat și m-am întors acasa, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare”, a declarat, între altele, Gheorghe Falca, citat de Ziare.com. Recuperarea nu e totuna cu retragerea, așa că-l așteptăm din nou pe Gheorghe Falcă în prima linie a luptei împotriva comunismului.

Notă: Acest articol este un pamflet și trebuie perceput ca atare!

Sursa: NewsAr

1 COMENTARIU

Comments are closed.