Plictisit fiind de atâta stat pe la ușa cabinetului „UNU” din Primăria Aradului, între două linsături de clanță, Călinutz (nașul lui Florian Coldea, fostul șef al SRI-ului și sprijinul de nădejde al lui Falcă) s-a gândit să se facă și el util, să arate că nu cheltuie banii arădenilor de pomană, viceprimar fiind. Și, după capitolul „bere” la liber pentru angajații RETIM (care nu și-au făcut și nu își fac treaba!), s-a gândit că ar fi bine să fie haios pe feisbuc și să facă mișto. Și cum stă ciobanul în boată, și pădurarul spijinit în pușcă (Călinuț pădurar fiind de profesie) a stat drept și s-a gândit, la o pauză de duhan, taman la americanii din Chicago, care n ultimele zile au fost îngropați, vorba vine, în nămeți.

Și ne pune presupusul catindat la primăria Aradului în 20-20 (așa crede el) o poză cu ceva mășini înzăpezite pe o stradă din Chicago (tot așa crede el). Și scrie, din puța gândirii, cam așa: ˝America, orașul Chicago la 48 de ore după oprirea zăpezii și primaria nu deszăpezește … așa ceva :):):) !!˝

Dar ce să vezi? Poza nu este din Chicago în anul 2019, ci din New York, din iarna lui 2010!!! Și ca să fim komuniști riguroși, exacți și concreți, iată poza originală de pe instagram:

Așa că, rușinică maximă, bre Călinutz, și spre cunoștiința mătăluță, ia vezi în poza din fața articolului cum arătau străzile din Chicago la câteva ore după încetarea ninsorii. Păi da, că acolo, spre deosebire de Arad, ies americanii plătitori de taxe și îi iau glanda la nenea primarele. Unde mai punem faptul că acolo a nins trei săptămâni la rând, iar temperaturile erau undeva pe la 40 de grade. MINUS, să ne înțelegem! Dar, când Falcă e pe la București, pe la televiziuni și își face poze pe targă, de prin spitale, ce să faci și tu? Că dacă tot nu ți-a dat drept de semnătură …

Deci, dacă îți este totuna Chicago cu New York, 2019 cu 2010, ia fă bine mătăluță și lasă Aradul și catindează la Primărie la Șiștarovăț, acolo, pe lângă pădure!

Obama chicagonezul