După ce o descoperire a USR Arad, din 12 decembrie 2018, despre o licitație măsluită a Primăriei Arad a rupt feisbucu, iată că astăzi, 6 februarie 2019, ˝scribălăii˝ de serviciu care or mai rămas la Jurnalul Arădean și Aradon, cumpărați de ceva unguri apropiați de premierul Orban al Ungariei, au dat azi o știre ˝caldă˝, despre această licitație ka kum ei au descoperit-o, și ar fi de actualitate imediată!

Concret, cei 10.000 lei cu care au fost cumpărați niște saci de rafie constituie o sumă ridicolă față de alte licitații șmenuite. Un fel de mizilic față de închirierile de mese de berărie, scene, corturi, instalații de sonorizare etc. sau alte proiecte grele câștigate de clientela politică și nu numai (banii nu „are” miros și nici culoare politică) a lui Celentano de Arad.

Măi, colegi, slugoi de-ai lui Falcă (nu numai că aveți redacția într-unul din apartamentele lui GIGI de Didești), chiar așa rău ați ajuns cu lipsa de subiecte? Sau v-o mărit cumva Ela și Gheorghe Falcă (așa sunt trecuți în CF) chiria la sediul în care vă jucați și vă faceți că „faceți” presă liberă, vis-a-vis de Biserica Roșie, pe Revoluției 82, parcă?

Când vine Jiță Falcă de la Bucale (că iar l-o mâncat în cur, pe banii arădenilor, să o taie la capitală, să-și fakă kampanie electorală pe la diverse televizii), după ce mai stă o țâră la ișpitalul de urgență (că așa-i modelul), și vine nervos tare și neprăfuit (de praf, nu de altceva) credem că vă paște o mare primejdie: o evacuare… Noi numa’ zicem…

Nelu Rafie