Băiat citit și șmecher, dar mai ales cu ochi albaștri (comuniștii noștri bătrâni știu ce îi aia), Cozmin Gușe a înțeles că doar cu istericul de Rareș Bogdan și placa de gramofon Dragnea la pușcărie, nu se vor pueta plăti datoriile falimentarei sale televizuni (I)Realitatea. Așa că, ce s-a gândit Cozmin? Hai să facem noic eva emisiuni pe banii celor care au de unde, adică a primarilor de municipii mari. Și a început cu Timișoara, Arad și Oradea.

Cum gazdele marcă banul, e clar că le face imagine celor în cauză și invitații sunt duși tot cam așa, pe bază de bani și politichie.

Am văzut ceva din emisiunea de la Timișoara, muzica o fost faină, o fost și un om de afaceri care o avut vorbele la el, în rest… Robu, primarele… pe treaba lui cu laudele de sine.

La emisiunea de la Arad, de vineri seara, am rezistat doar 15 minute fix. Am văzut începutul cu Cununița de la Ineu, dans cu rădăcini de 1000 de ani din zona Crișurilor, părea că totul va fi bine. Dar, când a început Cozmin să gângurească și să prezinte invitații, am fost nevoit să renunț și să mut la ˝Românii au talent˝. Păi cum să spui tu, clujean la origine, că Ineul este în Banat???? Și apoi, să îl vedem ca invitat, pe lângă gazda Celentano de Arad, evident, pe socrul lui, Sec(s)ulici!  Să zicem că mai treacă-meargă, îs în familie, în partid, dar apoi, când ne așteptam la un om de afaceri arădean, reprezentativ, un Blidar sau Cosma, de exemplu, să îl vedem pe Viorel Cataramă din București, aflat în campanie electorală cu minusculul lui partid de dreapta dreptei?!?! Rușine, nea Cosmine, credem dar banii ți-au luat mințile! Și, vorba aia, nu au miros… politic.

Faliment plăcut!