Codru Grădinariu, fost ceva fotbalist, acum cu funcție mărișoară în conducerea UTA-ei – Campioana Provinciei, s-a gândit să o taie spre Muntele Sfânt, doar, doar îi va mai ierta Dumnezeu din păcate. Nu de alta, nu că nu ar avea cu duiumul (că banul e ochiul dracului, nu?), dar s-a gândit că dă bine la public, la galerie, la utiștii adevărați.

Dar, cum vorba aia: „glas de câine nu ajunge la cer”, Grădinariu s-o fi rugat strâmb, adică pe invers, că UTA a făcut doar egal la Cluj. E adevărat, a fost și puțin ghinion, să conduci aproape tot meciul… Și asta nu e totul, cu toate rugăciunile sale, se pare că stadionul va fi gata când o vrea… Sfântul drac Falcă (trecut între timp, pe linie de interes electoral în tabăra neoprotestantă).

Dar, cum Seculici Gheorghe, campion la falimente a avut loc pe Sfântul Munte și cum s-a întors citov de pe acolo, de ce să nu-și încerce norocul și oportunistul Grădinariu. Să poată continua la UTA, „opera” de cheltuire a banului public, împreună cu tovarășul său catolic Meszar Șoani. Cel care s-a îmbogățit în ultimii câțiva ani câți alții în nouă vieți.

S-o fi rugat Codru și pentru tovarășul său de cheltuire a banului public? Dar, vorba orbului, ce-a fost am văzut, ce-o fi vom vedea!

Suporterul ateu

Foto: specialarad

1 COMENTARIU

  1. Nu știu cine ai scris articolul de mai sus ,dar pot să spun că ești de cea mai joasă speță. Pe lîngă faptul că ești și prost…

Comments are closed.