Pe cine întrebi, persoană avizată, despre Gheorghe Seculici îți va spune doar de bine despre personajul în cauză. Aligant, la coștum la paru ace, cu craveți, nădragi și păpuci ȘTOC, zici că e creatorul ăla de modă, nu mai știm cum îi zice. De fapt e cumătrul lui Băsescu și socrul mult mai celebrului Ghiță Falcă de Oltenia.

Dacă, însă, te uiți și îi studiezi puțin mersul într-ale afacerilor, îți dai ușor seama că ai de-a face cu un… președinte de Cameră de Comerț din Arad, vicepreședinte al Camerei de Comerț a României, bla, bla, cam îmfoiat cu pompa. Pe plan profesional vorbind, un personaj care a falimentat ca cea a apucat, cu tot cu țoalele lui de firmă. A pierdut celebra firmă SC PROIECT SA Arad (nu numai impozanta clădire din spate de la Astoria, ci și firma unde era director), acolo unde acționari erau poate cei mai mari și mai buni arhitecți ai Aradului și nu numai. Cum a pierdut afacerea? Noi știm că printr-o manevră prost gândită, sau gândită în interes propriu, și de unde nu a ieșit pasența. De-ar ști porcii să vorbescă, cine nu i-ar întreba…

De câna a ajuns, așa cum a ajuns, președinte la Camera de Comerț Arad s-a apucat de vândut terenuri, clădiri chiar, să mai scoată și un leu de sută. Atât pentru el, cât și pentru, și cu acceptul, membrilor Consiliului de Administrație, puși tot de el. O avere imensă, zicem noi (și nu numai) care aparține agenților economici din Arad, membrii ai Camerei. Cei care plătesc cotizație anuală și nu numai și pe care ar trebui să-i reprezinte.

Expo, Lazăr și Crișan