Desigur, este vorba despre Alexandru Șoani Meszar, personajul din Arad care are atâtea funcții (pe valoarea și barba lui) decât au alții țigle pe casă. Salvatore de la patria, adică, de ce să nu o spunem franc, pe față, al echipei UTA, are acum gânduri să acceadă și pe scara politică. Adică, să urce, să candideze la funcția de primar al Aradului din partea UDMR. De ce nu? De ce da? Electoratul va decide. Până acum Messi (de la Meszar) al Aradului, Șoani pe numele său de scenă, tace și face. L-am criticat în dese rânduri, de fapt numai noi l-am criticat, însă atunci când ai realizări, ai!

Vezi cazul Atletico Arad! A scos fotbaliști de clasă, Denis Man, Adrian Petre, Răzvan Oiadă, ca să ne limităm (că și așa suntem noi limitați!, cu capul), care joacă la cluburi mari. Și sunt doar mucoși, adică nu le-a crescut puf pe față, încă.

Dar, nu numai acești fotbaliști sunt creația lui Atletico, prin antrenorii acestui club înființat și petrecut (dus. n.red.) mai departe de Șoani. Că omul vrea să se bage în politică, treaba lui, că s-a băgat și la fotbal și i-a ieșit. Și banii lui circulă!

Pandurică