Ochii vijilenți ai lui moș Izmeană și nenei Florița au văzut câteva nereguli la CCIA. Adică, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Patronată de către nimeni altul decât cel care a falimentat Proiect SA Arad, (in)vestitul Gheorghe Seculici. Cum dracu să ajungi să falimentezi o afacere prosperă (aceasta s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani buni) în plin avânt al contrucțiilor de case, vile, spații comerciale, hale industriale etc.. Îți trebuie talent, nu glumă. Și cum dracu, drept răsplată, să te mai și numească șef la CCIA Arad și vicepreședinte pe țară la Camera de Comerț a României. Pe pile, pe bani…

Așa cum ne-au reamintit colaboratorii noștri, mI și nF., Flacăra roșie a mai scris în octombrie 2014 despre una dintre manevrele lui Sec(s)ulici, proaspăt falimentar al Proiect SA și numit director la CCIA. Este vorba despre manevra cu vânzarea sediului vechi al CCIA  la Valer Blidar, șeful de la Vagoane. Să-l lăsăm pe tovarășul Blidar la o parte, cam deodată, și să revenim.

Prin niște slugi nemernice din presa arădeană (de la Jurnalul arădean), oameni de casă de-ai lui, Seculici a declarat că imobilul, clădirea fostului sediu al CCIA valora, atunci, cam de două ori mai mult decât a vândut-o el lui Blidar. Tovarășului Blidar, să fim bine înțeleși. Și asta, cum se scuză Seculici, s-a întâmplat cu acceptul comitetului director (sau cum s-o numi – vezi facsimil) al CCIA. Dacă arădeanul de rând nu prea știe prețul la imobiliare, mai ales celor aflate în centrul Aradului, „specialiștii” în domeniu s-au prins că e vorba despre o afacere bine ticluită. Adică, bine pusă la punct.

Moș Izmeană și nana Floriță sunt foarte contrariați, ca să nu zicem supărați foc, pe acest caz. Și nu numai pe ăsta. Că mai au documente și de vremea fostul șef al CCIA Nicolae Băcanu care a vândut, tot la bani mărunți, teren intravilan (4000 mp) lângă piața auto. Și știu că Ghiță Seculici vrea să vândă și din terenul din jurul EXPO Arad.

Vom reveni. Numai să primim „docomentele” (pe care le deținem, de altfel).

Acarul N. BUN 

 

1 COMENTARIU

  1. De ce nu merge sa faca afaceri seculici in Rod , jud. Sibiu , de unde se trage ? De ce nu merge sa faca afaceri falca in Brad , de unde se trage ( tatal lui e din Didesti , Oltenia ) ? Toate ciurucurile cu obrazul gros au navalit in Arad ! Rusine seculici , rusine olteanului demolator ”dottore” falca !

Comments are closed.