În sfârșit, o voce autorizată din medicina arădeană, este vorba despre dr. Adrian Wiener, numit de curând medic coordonator al Spitalului Covid din Grădiste – Arad, a ieșit public să divulge, dacă putem spune așa, amănunte picante despre activitatea Direcției de Sănătate Publică Arad, Așa zisa activitate a DSP Arad. O „cocie” de angajați până mai ieri 67 la număr, se fac vinovați mai mult sau mai puțin de tristul loc 3 (trei) pe care îl ocupă Aradul la numărul îmbolnăvirilor de Covid19.

Fostul director al DSP, Constantin Cătană, și-a dat demisia din funcție!!!! Atenție, nu din DSP, și a intrat în concediu, solicitând numirea sa pe postul de șef la cadre (RUNOS, parcă îi zice) din cadrul instituției cu pricina. Cu un salariu brut, conform schemei de personal, de 16.500 (aproximativ) brut, undeva la 10.000 de lei în mână.

Actualul director Horea Timiș, persoană extrem de controversată, omul lui Mircea Hava, europarlamentar de Alba și frate de șmecherii cu Falcă, botoxatul vizionar, s-a instalat comod pe fotoliul de șef și a făcut ce? Afaceri? Noi știm că da, dar urmează să venim cu  documente concrete, pe care le deținem!

Revenind, dr.Adrian Wiener a început, sperăm că ăsta e doar începutul, să facă dezvăluiri despre DSP Arad, despre incompetența de acolo. Apropo, la DSP au mai fost angajate, sau urmează să fie angajate, peste 20 de PCR-iste (pile, cunoștințe, relații). Nu știm câți dintre ei au studii în domeniul medical, dar dacă sunt ca majoritatea celor de acum, vai și amar! Însă, trebuie salutată pozitiv atitudinea dr. Wiener. Chiar dacă unii susțin că miroase (și) a campanie electorală.

Romulus D.

Vezi declarația de presă a dr.Adrian Wiener:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1354327521621477&id=100011327267838