De când cu democrația asta prost înțeleasă, orice individ (că are că NU ARE pregătire, experiență etc. politică sau administrativă) se vede cât mai sus pe scara… ciorditului de bani publici. Mai nou și indivizi cu meserii vocaționale tind la o funcție cât mai înaltă, în administrație. Acum, cu ocazia alegerilor locale sunt popi, doctori (sau medici) etc., care se văd primari, viceprimari, consilieri, orice numai să ajungă la ciolan, să se înfrupte din banul românului de rând.

Unul dintre aceste „elemente” este, fără îndoială, Adrian Wiener, ceva doctor și ceva șef la USR Arad (partid de oportuniști infatuați, aflat  în cădere liberă). Individul s-a înscris în cursa pentru Primăria Aradului, că și el ar vrea primar. Dar nici vice nu ar fi rău, din câte se aude.

Wiener a uitat, poate, că pe vremea când a fost manager general și director medical (nu pentru multă vreme, în ambele cazuri) la Spitalul Județean Arad, a contribuit din plin la „subțierea”, decăderea actului medical din Arad. Cum? Prin mai multe subterfugii asupra cărora vom reveni mai pe larg. Azi vă spunem doar că, în primul rând a ajutat, prin semnătura pe care și-a pus-o pe diverse documente oficiale, medicina privată în detrimentul celei de „stat”. Cu alte cuvinte a dirijat bani care trebuiau primiți de SCJU Arad, de la bugetul de stat sau județean, spre unii privați care aveau cabinete, ATENȚIE!!!!, în incinta spitalului județean. Bineînțeles că dezinteresat.

Iepurașul lui Falcă în lupta pentru Primărie a ajuns până colo încât să accepte funcția de director al Spitalului COVID din Grădiște, după ce până atunci a fost un fervent critic, el și partidul său, la adresa autorităților locale și județene. Dar, după ce și-a atins parte din scop, așa cum am mai zis, a schimbat macazul urmând să contribuie la câștigarea Primăriei de către favoritul lui Falcă. Fie că e Bibarț Călinuț, fie că va fi alt supus de-al botoxatului pensat, ce încă se crede stăpânul Aradului, oraș pe care l-a dus la stare de comună mai răsărită.

Așa cum am promis, vom reveni cu documente concrete despre activitatea de cheltuire a banului public în detrimentul pacienților arădeni, dar în favoarea „privaților”. Și, pe rând, vom scrie și despre alți iepurași de-ai botoxatului Falcă. Mai ales despre cei înscriși în cursa pentru funcția de primar a comunei Arad.

SRI-stul de serviciu  

P.S. Poate vă veți întreba ce specialitate are dr.Wiener și câtă vreme a profesat în meserie. Ei, bine, mai puneți mâna și citiți pe internet, că nouă nu ne intră în atribuțiile de serviciu și nici nu am reușit să aflăm. Că pacienți nu (ne-a) prea a avut! 

(P)

6 COMENTARII

  1. Hai,sictir,ziariști de doi bani ! NU degeaba vă intitulati „flacăra roșie „,oficiosul comitetului județean de partid din trecut ! De ce nu spuneți și cine v-a plătit „publicitatea” (P)?
    Psdul? NU ar fi o noutate! NU am auzit de medicul „mitralieră „, de bacalbasa sau alți doctori din parlament să aibă curajul să meargă în mijlocul dosarelor de covid ! Din contră! AU îndemnat la nerespectarea regulilor si a ordonanțelor!
    Acest „doctoras” a scos din rahat o secție aflată în pragul colapsului,salvând câteva sute de vieți omenești! Să știți că si acul unele cadre medicale (asistente,dar nu nuai) îl regretă de când era director,reușind în scurtul mandat să înceapă a pune ordine prin spital.
    Așa că mai ușor cu pianul pe scări, urmași ai comuniștilor!

  2. Așa , ca pentru știința vâlvătăii rouge , Adrian Wiener este cea mai bună variantă de primar pentru Arad. Asta pentru că Bibi este doar o continuare a nimicniciei promovate de Faraon timp de 12 ani.
    Teoria nebuniei descrisă de Einstein : „dacă faci de zece ori (aici de 12 ani) aceleași lucruri (neghioabe – n.r), să nu te aștepți ca a unsprăzecea oară (aici – după alegerile din 27.09.2020 – n.r.) să iasă altfel …
    Adică :
    Las-o mai moale cu mizeriile aruncare spre Adrian Wiener, că le arunci în ventilator și te stropești singur … stimate flacără …

  3. Vai de articolele voastre. Ai nevoie de facultate de primar, sau cum?
    Cum dracu ati ajuns sa scrieti articole?

Comments are closed.