Multă agitație a fost în ultimele zile referitor la invitațiile la semifinala Eurovison. O gafă a direktore de comunikatione dr.Andrei Ando, de la CJA, a făcut ca să se creadă că se vor da invitații prin Centrul Cultural Municipal așa, la tăt natul, cum s-ar zice. Dar tzeapă! Nu se dă nimic! Adică s-au dat pe sub mână, pe bază de carnet de membru de partid. De dreapta! Asta după ce Aradul a plătit 100.000 de euro pentru organizare din banii tuturor arădenilor, și de stânga, și de dreapta, și a celor care nu dau doi bani pe politikixul arădean.

Sergiu Bîlcea Himself a scris azi pe contul său de feisbuc: Organizatorul acestui eveniment este TVR. Sunt in total 1248 de locuri din care 600 sunt ale TVR – ului (pe site-ul lor si invitatii la concurenti). Diferenta a fost data către parteneri (Primaria, CJ, ISU, Politie, presa).

Clar nu? Și totuși, sursele noastre de nădejde au văzut și în mâna lui Dorel Căprar câteva invitații! Cea mai tare chestie este că aceste invitații sunt simple, colorate, fără ceva numere sau sisteme anticopiere … înțelegeți cum zic, da? De urmărit …

Johnny Holiday