Din nou trebuie să facem referire la o instituție subordonată Primăriei sau mai corect celui din capul locului, Jiță Falcă de Didești. Câțiva iubitori de câini adevărați, nu politicieni, ne-au semnalat anumite mârșăvii făcute de către Gospodărirea Comunală din Arad unde finul lui Geanina Pistru, pe numele lui Tiberiu Ciul (nicio legătură de nume cu primarul de la Bocsig) sfidează din nou arădenii și inteligența lor. 

Este vorba despre soarta câinilor fără stăpân din municipiul nostru. S-au interesat ai noștri comuniști, care după cum știți sunt mai deștepți ca ai lor, pe la câteva cabinete veterinare private cam cât costă mâncarea pentru un câine pentru o zi. Răspunsul celor de la privat a fost simplu, 4 lei pe zi, hrană solidă (adică boabe, pentru cunoscători). 

Noi ne-am interesat prin sursele noastre cam cât ar costa același lucru la Gospodărirea lui Ciul. Și ce să vezi, surpriză! Aici hrana pe o zi, per câine, costă 8 lei. Ne-am gândit noi că poate la instituția aflată în subordinea Primăriei, câinii fără stăpân sunt hărăniți cu somon fume sau biftec tartar, că altfel nu vedem de ce ar costa dublu hrana patrupedelor.

Cât despre numărul câinilor fără stăpân și ceea ce scrie în lista lui Ciul e o diferență de câteva sute X 8lei/lună, se adună ceva bănuți. Dar cu aceste amănunte vom reveni. 

Ciul(aua) mușcătoare

Foto: B1