Iar spuneţi că suntem răi şi avem ceva personal cu omul acesta. Dar nue vorba de aşa ceva, chiar din contră. Apreciem faptul că poate să fie implicat în atâtea proiecte şi să le managerieze aşa cum poate el mai bine. Bine, nu ştim exact cum îşi împarte ziua de lucru, că să fii şi director la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, să fii şi conducătorul absolut la UTA Bătrâna Doamnă şi să te mai ocupi şi de clubul tău privat Atletico Arad, nu e chiar uşor. Și toate acestea îţi cam consumă din resurse, mai ales din cele ale timpului, că doar o zi are tot 24 de ore, indiferent că te numeşti Alexandru Meszar sau altfel.

Na, baiul nostru acum e altul. Am auzit că la meciul de la Timişoara dintre Poli şi Steaua, cei de la Pecica au dus o grupă de juniori în tribunele stadionului Dan Păltinişanu. Adică i-a luat frumos de acasă, le-a dat şi de păpică pe drum şi au văzut cum arată un meci de liga întâi. Foarte frumoasă acţiune, de bun gust. Acum ne întrebăm, ceva de genul acesta nu ar putea să le treacă prin cap şi celor de la DJST? Adică bine, hai să nu îi duci la Timişoara, să nu îi înveţi să ţină cu duşmanul. Dar ai şi tu o echipă în liga a doua, chiar în oraşul tău. De ce nu se face prin rotaţie o astfel de mişcare, ca rând pe rând copii din fiecare sat şi sătuc al Aradului să fie duşi la meciurile UTA-ei BD? Aşa s-ar putea renaşte spiritul utist în tot judeţul, aşa ţi-ai asigura o bază de suporteri pe viitor, aşa ţi-ai face o foarte bună acţiune de marketing atât pentru club, cât şi pentru tine ca şi instituţie. Că doar vorba aia, tu le conduci pe amândouă, ieşi câştigat din ambele variante. Și mai poţi să îi duci şi la baschet, chiar dacă acolo ar vedea copcii numai jucătoare din sătrinătate, dar na. Sau nu ştiu, orice altă acţiune care să îţi justifice ocuparea acelui post. Măcar să mimezi faptul că eşti la conducerea acelei instituţii, să mai apari cu un comunicat de presă, o conferinţă, ceva, orice.

Că ne gândim că în privinţa salariului există o promptitudine mult mai mare decât la acţiunile publice, acolo se iese în faţă, se bagă cardul, se scot banii, să fie bine.