Din Codru citire

Directorul general al clubului este un personaj fascinant de-a dreptul, care nu lasă să treacă nici o conferinţă de presă fără a spune lucruri memorabile. Aşa cum s-a trezit acum ceva timp să declare că clubul pentru care prestează zi de zi a devenit al doilea cel mai titrat din România după problemele echipei patronate de Gigi Becali. Că treaba cu Steaua este încă mai complicată, nu are rost să povestim noi. Dar să te trezeşti tu, ditamai directorul general al unei echipe care în actele oficiale există de patru ani, care are o promovare din liga a patra, una din liga a treia şi acum se află la al doilea sezon cosecutiv în al doilea eşalon competiţional din România pare deja ştire de Radio Erevan. Oare din cauza asta acum nu mai are voie să apară pe la conferinţe?

 

Părinte al tuturor sau?

Pe când se povestea că UTA ar putea să joace meciurile oficiale pe Arena Gloria pentru că na, nimeni nu a făcut nimic la Motorul, a ieşit ditamai scandalul cu atleţii care fac acolo antrenamente şi mai au ceva competiţii oficiale. Că ei erau nemulţumiţi, că nu se poate aşa ceva, că se strică, că bla bla. Nu asta contează. Ei au cerut un punct de vedere lămuritor din partea directorului Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad. Care este Alexandru Meszar. Care nu a spus nimic. Care a apărut la conferinţa de presă susţinută de Călin Bibarţ din postura de părinte al proiectului UTA Bătrâna Doamnă. Care a vorbit despre planuri pentru echipa de fotbal. Care nu are nicio funcţie oficială acolo. Care este plătit pentru ce face (ce face?) la DJST Arad. Care tot nu spune nimic din aceea funcţie. Care e părinte doar pentru ce vrea. Care este caterincă şi mişto la cel mai înalt nivel. Care e bine!

 

Sebişul cucereşte Ineul!

Noi v-am tot spus că ce se întâmplă la echipele de fotbal din cele două oraşe arădene e de domeniul ştiinţifico-fantastic. Că Sebişul se tot chinuie de ceva ani să ajungă în liga a doua, dar când e aproape să o facă, se strică totul. La Ineu s-a povestit că se vor face mult şi multe, Academie de Copii cu piramidă la echipa de seniori, după care s-a stricat şi acolo povestea. Acum, cei de la Sebiş spun că dacă vor promova, vor lua grupele de juniori de la Ineu. Care sunt foarte mulţumiţi de acest lucru şi spun că în sfârşit proiectul lor are finalitate. Na, facem pariu că nu o fi nimic de aici şi că în vară se strică totul?