Viorel Enache, printre altele fost primar al Sântanei, nu credem că mai are nevoie de nicio prezentare. Dascăl de-o viață, prin mâinile lui au trecut mii de copii în special cei defavorizați de soartă, proveniți din familii destrămate etc. Că pe foarte mulți dintre aceștia i-a adus pe linia normală a vieții nu încape îndoială.

Într-una din zilele trecute Viorel Enache a primit un mesaj de la unul dintre cei pe care i-a avut în grijă și căruia, la fel ca altor mii, le-a fost în decursul anilor un adevărat părinte, poate singurul. Pentru a nu strica farmecul acestui mesaj de suflet vi-l redăm în forma în care a fost scris:

„Domnul Viorel va multumesc pt tot ce ne- ati anvatat mi- a prins de minune an viata ,am o familie minunata de care su nt mandru ,am 5 copii ,fata e maritata ,copilul de 19 e la facultate copilul de 17 este premiant a luat locul 1 la olinpada de L .romana pe comuna iar cei mici sunt premianti ,datorita d- stra camati educat,sa fiu om : Va multumesc
Sunt an germani ,lucrez la ce mai mare firma de reprezentanta de stivuitoare din germania ,lucrez ca magazioner ,vara ami mut toata fam an germ. Acum iau salariu 2000 e/.sarbatori fericite d- voastra si la fam.
Ma scuzati dar sunt pe drum spre magazin si nu prea scriu corect”

Alte cuvinte ar fi de prisos. Ce poate fi mai bine primit în Săptămâna Mare decât un astfel de mesaj de suflet.

R.D.