Pe lângă o gargară ieftină capii PSD Arad nu fac nimic și nici nu au făcut, pentru Arad, de când partidul lor este la cârma țării. De ce este situația asta la Arad? Când ne-am permis să scriem despre unele frecușuri, certuri, bârfe, șmenuri etc. aflate din curtea lor, de la oamenii lor, am fost luați la unșpe metri însuși de către președintele (actual) al PSD Arad, Domnul deputat Dorel Căprar. Că în proporție covârșitoare din tot ce am scris (foarte puțin în comparație despre alți actori politici și adimistrativi pe care-i are Aradul) s-a dovedit a fi perfect adevărat nu încape îndoială. Căprar este certat cu senatorul Fifor (cel căruia, chiar dacă nu este arădean) i se datorează în mare parte rezultatele bune ale PSD Arad din ultima vreme, este cert. Chiar dacă au ieșit, cei de la PSD, a doua zi cu un comunicat de presă prin care au încercat să lămurească arădenii că așa și pe dincolo, că e armonie în organizație etc. Practic, au recunoscut „gaura” dintre cei doi. Când am scris că președinta organizației de femei din PSD Arad, Geanina Ignuța, nu mai este de mult în grațiile președintelui Căprar s-a întâmplat la fel.

Cu micimea pe care a imprimat-o Căprar în PSD Arad, într-una din zilele trecute au mai apărut cu un comunicat prin care încercau să inoculeze opiniei publice ideea că toți cei mai mari de acolo, deputați, senator etc. se înțeleg de minune, armonie deplină, este o minciună sfruntată. PSD Arad este în preajma unui scandal de proporții.

Pe final ne permitem o întrebare: oare posibilele înregistrări din apartamentul în care stă senatorul Fifor atunci când vine la Arad au ajuns numai la conducerea centrală a PSD sau sunt păstrate și pentru zile negre? Că de șantaj nu poate fi vorba la un partid de talia PSD, care la Arad nu a făcut mai nimic de când sunt la putere. Nu este voință, nu este putirință sau alte interese meschine, ca să nu zicem incompetență crasă, stau la mijlocul acestei stări de fapt. Cât despre pasajele neterminate, lăsați-le dracului, că sunt altele în drumul spre și dinspre Aeroportul Timișoara. Loc de unde aleșii PSD Arad „zboară” spre funcțiile și locurie călduțe din Parlament.

 Omul lui Falconetti (D.R.)

P.S. Oare cu cine iese PSD Arad candidat la funcția de primar, pe cine inventează, în situația în care Falcă pierde (dintr-un motiv sau altul) Primăria

2 COMENTARII

  1. PSD ARAD=0.Nu se zărește la orizont vreo persoană din Arad care să candideze la primărie din partea PSD. Vorbim aici de un om,calificat,cinstit,corect,de cuvânt care să aducă voturi PSD-ului Arădenii (cei mai mulți), au o zicală,de acum celebră:Lasă-i dom,le în
    pace.Au mai furat ei câte ceva dar au făcut multe pentru Arad!Așa că…mergem înainte!Până la victoria finală!

Comments are closed.