Se fură cam de toate în Aradul ăsta!!! Se fură bani publici (ohoho), se fură biţigle, se fură idei, deci cam de toate. Mai nou, am observant că şi zebrele-s pe cale de dispariţie. Ho, că nu suntem de la Green Peace sau de la Animal Planet, nu e vorba de zebrele alea în pijamale, ci de trecerile de pietoni. Până şi astea se fură.

Ca să fim clari şi precişi, au dispărut vreo trei numa’ în ultima vreme şi numa’ pe unde ne mai poartă pingelele, că dacă le numărăm pe toate, hăhă… Una ar fi la Csiki Gergely, intrarea din spate, unde e şcoala cu clasele I-IV. A doua, la intersecţia dintre Desseanu şi Episcopiei. Iar a treia, la intersecţia dintre Andrei Mureşeanu şi Tudor Vladimirescu. Aceste zebra au existat, iar acum au dispărut.

Deloc curios, dar exact pe porţiunile astea s-a asfaltat, adică zebrele vechi au ajuns sub asfalt. Adică au fost acoperite. Şi-atunci, ce să înţelegem? Că Poliţia reduce deliberat numărul trecerilor de pietoni? De fapt, nu s-au furat zebrele, ci doar vopseaua pentru ele. Aşa cum spuneam, adevăru-i că se fură!

Lion King