Cam așa s-a întâmplat în săptămâna ce a tecut cu Crișul Chișineu-Criș, recordmena județului cu 22 de partide consecutive câștigate și care pe când se apropia de titlul de campioni au reușit să piardă cinci puncte în patru zile și să ajungă pe locul doi!

Vina aparține președintelui clubului, care a crezut că e ca-n politică la el la ALDE, un partid micuț care face legea la guvernare și a vrut să promoveze cu 11 fotbălăi și doar patru rezerve și alea să fie la număr că valoare, zero! Și uite că nu a făcut față la două echipe bune, Pecica și Lipova și acum au de tremurat de emoție încă șase etape că doar-doar s-or împiedica Șoimii și ei să bată tot. Sâmbătă trebuie să bată la Sântana. Cam greu …

Sebișenii au avut meci greu acasă cu ACS Poli II care le-or pregătit o surpriză și or venit cu ce or avut mai bun și disponibil. Meci bun făcut de Național, victorie meritată și muncită. Vineri joacă la Rovinari cu Târgu-Jiu II, echipă bună care dacă vor, bat pe oricine. Să sperăm că nu vor … Șanse la promovare au în continuare o mână de echipe așa că trebuie puncte maxiem etapă de etapă.

Echipa a doua a lui UTA au făcut un meci bun acasă cu Deva, or pierdut nemeritat, un tușier le-o luat dreptul la un gol valabil și au rămas în continuare în coada clasamentului.

Sâmbătă vor avea un meci greu, un derby al suferinței, la Cermei. Echipa primarului Vesa s-o afundat în neantul clasamentului după ce și sâmbăta trecută s-or întors cu tolba plină de la Reșița. Acum au nevoie de puncte cu UTA II ca de aer că altfel se duc până la fund și nu-i mai scoate nimeni de acolo. Așa că va fi greu pentru trupa lui Nagy și Anca, mai ales că vor veni și câțiva jucători de la prima echipă a UTA-ei care stă pe puncte, ar fi rtebuit să vină Tărlungeni dar ăia or aruncat prosopul în iarnă.

Buuun. Am lăsat la urmă UTA că încă nu mi-o trecut năcazu pe ei. După ce or dat cu ungurii de pământ, or făcut ce or făcut cu băieții de cartier și or tupăit-o și pe Olimpia, cum să pierzi la Călărași? E adevărat că are Mihalcea echipă bună acolo, dar nu au obiectiv și utiștii cu banii de prime luați la urcarea în avion !!!!, să meargă la Dunăre și să se dea cu barja și cu bacu? Fotbal ZERO or făcut tocmai amu când ziceam că rupem tăt și prindem podiumu … Vai și iară vai!

 

Florin Călinescu