Unii spun că Iuda a fost ambidextru, că l-a „făcut” pe Iisus cu ambele mâini. „Iuda” nostru, pe numele său Cristian Drăgan (fost vicepreședinte și apoi administrator al Consiliul Județean Arad), l-a făcut din microfoane pe Ioțcu, șeful lui direct, care l-a ținut în brațe pe Drăgan ani la rândul. Deci nu se pune dexteritatea mâinii.

Totuși, până și „Iuda” arădeanul are o mână dreaptă. Se numește Raul „pesedist vopsit” Pașcalău, e „pruncul de suflet” al lui Drăgan și candidat la Covăsânț, la primărie. Dovada cu „pruncul de suflet” e clară: când Drăgan a plecat de la Tabere, din funcția de director, l-a lăsat moștenitor, descendent, urmaș la tron sau cum vreți, tocmai pe Pășcălău – PSD, în fruntea instituției.

Acum, cei doi fac echipă, „Iuda” din umbră, Pășcălău direct, ca să ia Primăria Covăsânțului. Postul de primar e vacant pentru că fostul titular, Traian Balint, a fost condamnat definitiv, pe o speță similară pe care a fost „turnat” și Ioțcu. Coincidențe? Hmmm, nu prea. Gura lumii spune (și știe ce spune) că în spatele cazului Ioțcu, respectiv în spatele cazului Balint de la Covăsânț (speța funcționează și la alte două primării, Almaș și Șicula) stă un personaj controversat în Arad, în afacerile cu administrațiile publice locale și județene. Nimeni altul decât Ovidiu Palcu, acel Palcu declarat fin al lui Falcă, prieten al lui Drăgan, prieten al lui Pășcălău, și prieten cu deszăpezirile, aflat de mult timp în atenția instituțiilor abilitate. Așa că, am demonstrat că cercul se închide perfect.

Și uite așa, Drăgan se întoarce la matcă: de la consilier local PSD la Covăsânț, la sfetnic de taină al candidatului Pășcălău, puternic sprijinitor al candidatului PSD, tot la Covăsânț. Între timp, a trecut pe la PD (PD-L, MCL, ARD, PNL ca să facem istoria metamorfozei „portocaliilor” în Arad). Și-a mai făcut o vilă, o afacere, niște dușmani (Ioțcu etc.) și acum revine la cules căpșuni, la Covăsânț.

Căpșunaru de Covă

Explicație foto: Alba – neagra cu Raul Pășcălău (stânga), Palcu și gazda africană, într-o „afacere” mai mult mediatizată asupra căreia vom reveni

2 COMENTARII

  1. daca aveti barbatie, semnati-va mizeria de articol! in afara sa va legati la comanda politica si pe bani de personalitati de calibrul domnilor Calimente, Dragan, Ando ori altii vad ca nu aveti ce face. nu va mai tin izmenele pe fund de foame, bulangiiilor mars la munca,e loc la takata numa sa va primeasca,puturosilor, nu la stat in birturi pe miloaga.

    • ,,personalitati„ de calibrul domnilo Calimente, Dragan, Ando….unde cacat e personalitatea la numele astea?

Comments are closed.