Stimați tovarăși și pretini, nici mărețul Stalin nu ar fi putut visa că va avea în Republica Socialistă România un urmaș atât de vrednic precum tovarășul Falcă. Păi, iubiți și stimați comuniști, cum ar fi putut tovarășul Stalin să prevadă că Partidul Național Liberal va fi condus mai dictatorial decât Partidul Comunist? Cum ar fi putut spera că undeva, pe cuprinsul Republicii Sociliste România, într-o pădure, printre veverițe și urși, se va naște cineva capabil să ducă la perfecțiune arta disimulării, talentul de a spune ceva și a face exact pe dos?

Tovarășul Falcă a decis că PNL Arad îl va susține pentru funcția de președinte al PNL pe Ludovic Orban, numai că noi știm deja că tovarășul Falcă joacă la două capete. Mai exact, l-a asigurat deja pe Klaus Iohannis că delegația arădeană îl va vota „in corpore” pe țucălarul lui, Cristian Bușon, pardon, Bușoi, dar oficial va anunța contrariul.

De ce a făcut tovarășul Falcă această mișcare ? Mai întâi, pentru ca Ludovic Orban, care a fost în repetate rânduri, la cabană la Potoc, la Beliu, Craiva și prin alte părți, la băute cu amicul lui, Neluțu Cristina, să tragă sforile la București, ca nu cumva cineva să ia în seamă contestația cu privire la alegerile județene. Adică, dacă Falcă a declarat public, în urma deciziei Delegației Permanente, că PNL Arad îi va furniza lui Orban peste 100 de voturi, doar nu o fi Orban nebun să accepte anularea alegerilor de la Arad. Mai mult, nu va face acest lucru nici Bușon, pardon, Bușoi, pentru că știe manevra.

Bravo, tovarășe Falcă, așa se construiește societatea socialistă multilateral dezvoltată și înaintarea spre comunism, în zbor!

Muscamor