Nu puțini au fost cei care s-au întrebat ce a căutat Andreea Marin, zâna surprizelor, la Ziua Familiei, „sărbătoare” organizată și plătită gras de către Consiliul Județean Arad, instituție publică aflată sub directa coordonare morală a lui Jitză Falcă. Este cel puțin penibil să inviți la Ziua Familiei ca să fie pe deasupra și maestru de ceremonii o persoană care are trei divorțuri la activ. Trei până acum, să nu răpim șansa nimănui de a se.. dezvolta. Pe câți bani a venit Andreea Marin, dar și Virgil Ianțu la Arad vă spunem data viitoare. Despre chetuielile făcute din banii arădenilor de către CJArad cu această festivitate, inutilă după părerea unora și nu puțini, tot într-un articol viitor.

Astăzi reflectăm asupra subtratului, unul dintre ele, pe care-l intuim noi invitării Andreei Marin. Ei bine, Falcă a invitat-o la Arad pe „zână”, specialista în divorțuri, pentru a-i acorda primarelui nostru consultață în materie de … divorț! De ce credeți că și-a tot amânat Jitză despărțirea de Ela Falcă atâta amar de vreme? Odată pentru că, probabil, nu s-au înțeles cum să-și împartă uriașa avere acumulată într-un timp scurt, iar un alt motiv a fost acela că Falcă, fiind la primul divorț, oficial, nu prea știe ce și cum să mintă în fața completului de judecată pentru a se alege cu cât mai multe foloase materiale. Nu știm cu certitudine ce l-o fi sfătuit Zâna divorțurilor pe marele vizionar de Arad dar bănuim că i-a spus să-și ia viitoarea muiere din altă zona folclorică. Să mai schimbe… meniul, adică. Precum a făcut Andreea în decursul ultimilor ani. Dacă olteanul de la Brad și-a tras prima nevastă de la Arad, acum ar fi cazul să-și ia o moldoveancă sau munteancă. Că maramureșancă nu cred că are curajul, că la cât de ropogoșe și aprige sunt muierile de pe Iza și Mara se trezește Jitza și bătut, și fu..t, și cu banii luați.

Complectul de judecată morală

 

1 COMENTARIU

  1. Multidivortata nu avea ce sa caute la sarbatoarea familiei , nu e un exemplu bun de urmat , demolatorul falca trebuie sa ia legatura cu avocatii care l-au scos basma curata in procesul fabrica de zahar !

Comments are closed.