Se ştie că peste doar câteva zile, poate chiar astăzi, conducerea centrală a PNL va lua o decizie în ceea ce priveşte alegerile din filiala judeţeană Arad. Concret, sau validează sau (mai sigur) că acceptă contestaţia depusă de Pistru @comp. Dacă varianta a doua va fi preferată de PNL central atunci cu siguranţi va fi numit, la Arad, un preşedinte interimar în locul „eternul” Jitză Falcă. Şi, după cum ne „spune” sursele noastre acesta va fi Constantin Traian Igaş, fost ministru de interne al României. Nu-i bai, omul este popular şi este bine văzut nu numai de electoratul şi simpatizanţii PD, PD-L şi PNL.

Baiul este în tabăra PSD Arad, adică în ograda lui Dorel Căpar, „tovarăşul” lui Jitză Falcă. De ce spunem asta, pentru că la alegerile locale de anul trecut PSD Arad nu a găsit un contracandidat pentru Falcă la funcţia de primar. Nu că nu ar fi avut om pentru funcţia de primar (preşedintele Căprar l-a dat afară pe Marin Lupaş…), însă interesul poartă… interesul.

Acum, dacă lui Falcă îi zboară fulgii şi aerele de individ infatuat şi se vede în curu gol, bag sama că nu-l va mai băga în nicio… samă pe Dorel Căprar. Cât despre posibilul înlocuitor al lui Falcă, nici atât nu va cădea la pace cu PSD.

 

ComentaDorul de la birt