Mare conferință de presă mare la Consiliul Județean Arad. Să se laude oamenii de acolo, plătiți din banii arădenilor, că cum și că cât face ei pentru noi și câți bani se „investește” în drumuri. Cum nu am fost invitați l conferința de presă mu știm amănunte (nu că ne-ar interesa), însă știm că mai marii județului au anunțat că în curând se vor începe lucrările la nu știu de tronson de drum județean. Foarte bine.

Însă, noi vă prezentăm câteva imagini cu drumul Arad – Secusigiu, mai precis din apropierea Sâmpetrului German și Munar. ȘI, cârcotași cum suntem, nu putem să nu trajem concluziunea că d-aia nu se face drumul ăla că de la Munar se traje Eusebiu Pistru, fost secretar de stat la Minitserul Transporturilor și dușman de moarte al lui Jitză Falcă și, implicit, al marionetel Iustin Marini Cionca, președintele CJ Arad. Păi, Pistru draghe, cum socoți tu că o să asfalteze PNL-ul drumul județean ce trece prin fața casei tale părintești când tu ai ales calea pribegiei? Adică, să te piși contra curentului Falcă în PNL Arad și să contești alegerile județene.

Până să răspunzi la întrebare mai chibzuiește, că și așa zice lumea că ești pe-o mână cu Jitză – ceea ce noi nu credem! –  și nu uita că trecuie să dai o bere. Că doar azi (joi) e ziua ta de naștere. La Mulți Ani! Din partea ziarului Flacăra Roșie.

Caius de la drumuri municipale