Restul… restul să mai aștepte. Elite Bodyguard este o firmă de pază și protecție din Arad. Atât de tare este și de succes în afaceri încât până și Rockefeller ar fi invidios. Pentru novici, Elite Bodyguard Team SRL Arad a reușit în ultimii ani să intre puternic pe piața de profil din Arad. Ultima, dar cu siguranță nu cea din urmă, ispravă a acestui serele este asigurarea pazei, protecției bla, bla, bla, bla la Crosul, semimaratonului Aradului. Concurs ce s-a desfășurat sâmbătă, în municipiu, și la care firma mai sus menționată a asigurat… a asigurat ceva. Pe banii Primăriei, bineînțeles. Să fim bine înțeleși, nu avem nimic cu firma respectivă, însă atâta vreme cât ai la dispoziție și plătești din bani publici Poliția Locală de ce ai nevoie de o altă firmă privată să facă.. ce? Ce era în atribuția Poliției Locale. Bașca a Poliției Rutiere, aia plătită din banii statului.

Nu a trebuit să cotăm mult că, cam atunci când am stat strâmb și am judecat drept, am primit nește informațiuni că cum și că cine e Elite badigard. Oficial, o firmă cu 200 lei capital social, înființată la sfârșitul anului 2008, a cărei asociat unic este un domn născut în 1982, a cărei administrator este o doamnă născută în 1981, și dreptul de semnătură îl are Bogdan C. Tineri afaceriști, prosperi, înflăcărați – pardon- înpeneliști, care au dovedit că se poate ca în anul fiscal 2016 (conform datelor contabile) să ai o cifră de afaceri de circa 500.000 de euro, și un profit… mare.

Dacă în 2014, firma avea 50 de angajați, în 2015 și 2016 nu a mai avut niciunul!!!!!!. Poate vă veți întreba de unde cei aproape 80 de badigarzi prezenți la crosul Aradului? Și de unde badigarzii de molurile din Arad? De unde badigarzii de la meciuirile UTA-ei și a altor echipe. Bașca badigarzii de la evenimentele plătite de Primăria și Consiliul Județean Arad. Apu, dracu știe! Cum poți face cifră de afaceri astronomică pentru majoritatea agenților economici din Arad și nu numai, cu 0 (ZERO) angajați, doi ani la rând? Răspunsul îl puteți găsi în curtea Primăriei, a Consiliului Județean, a PNL Arad și după ce vă veți dumiri confirmați-ne și nouă cine este în spatele afacerii. Sau mai bine zis cine ține spatele.

Bade Gardul     

P.S. 299.927 LEI profit la o cifră de afaceri de 2.507.014 LEI, în 2016.  Rockefeller e puli cutya față de ăștia.