Comitetul Executiv al FRF a decis „ca data de începere a următorului sezon să fie 15 iulie. Modificarea sistemului competiţional se va discuta tot pe data de 5 iunie”, a declarat preşedintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.
Probabil că FRF doreşte ca viitoarea ediţie de campionat să înceapă mai devreme decât actuala pentru că în 2018 va avea loc Cupa Mondială din Rusia. În lupta pentru calificare încă se află şi echipa naţională a României, care în acest moment ocupă doar locul 4 în Grupa E. Totuşi, federalii vor să ia în calcul varianta optimistă, în care „tricolorii” ajung pe locul secund în grupă.
Revenind la Arad, pe ¨Motorul˝ se bagă viteză, betoanele sunt gata, urmează scheletele ce vor susține scaunele tribunelor, vor fi mai multe rânduri ca în prezent și după cum se vede în poze, terenul decopertat este nivelat și așteaptă un gazon sintetic. Dacă timpul e clar că ne presează, să vedem cât de sintetic va fi terenul, că pretențiile sunt mari și asta înseamnă că Primăria ar trebui să bag mâna mai adânc în buzunar față de cât or estimat inițial că ar costa ˝reparațiile˝.