Râdeți voi, râdeți, dar Dani Dascălu (colegul nostru de breaslă) tace și face. El zice că mai bea cafa una, a doua, ploaie afară, anunț important pentru țară, diasporă etc. dar… Cu șlarfele lui și cu eterna și veșnica gresie pe care-și imortalizează șlarfele din picioare (oare de era să zicem dintre…), Dani a intrat în atenția vestitei case de licitație, celei mai vestite case de licitații din lume: Sothe… cum se mai scrie. A cărei experți au considerat „capodopere” țîpelele lui Dascălu și vor să le achiziționeze pentru a le revinde, cu sume considerabil mai mari, la licitație publică internațională.

Că și noi, comuniștii de la Flacăra roșie am contribuit la fulminanta asccensiune economică a lui Dascălu nu mai încape îndoială. Însă, cam deodată, doar el trage ponoasele pozitiv financiare de la afacerea în care a intrat. Macar o bere, la botu calului, să dea și el.

P.S. Ca știre de ultima oră, o să o documentăm și o să o scriem, Dascălu a intrat în forță pe piața grecească, cu șclarfele lui. Pe mână cu ministerul turismului din România și a celui din Grecia (unde Dani are neamuri sus puse).

O Uzo