Poate puțini, chiar foarte puțini dintre arădeni – și chiar italieni, fie ei oameni de afaceri sau altceva – știu că în Consiliul Local Arad, pe lista lui Falcă, adică a PNL-ului este un cetățean italian consilier local. Strona Giovanni, pe numele său, și care este student la UVVG. Ei bine, acest personaj care a ajuns în Consiliul Local așa cum a ajuns, via Falcă, va părăsi această funcție cât de curând. Și asta pentru că Jitză pregătește o remaniere a lotului său din CLM, adică a sacilor de cartofi pe care i-a promovat în urmă cu un an. De ce l-a pus, la alegerile locale de anul trecut, pe acest Strona pe loc eligibil? Simplu, să câștige simpatia și voturile italienilor din Arad. Adică, din interes!!!!! De ce îl dă afară acum din CLM? La fel de simplu. Să-și satisfacă haialaltă parte din clientela politică, hadică pă aceia care au cotizat masiv la partida liberală și care nu au prins, anul trecut, loc eligibil.

Revenind la ejacularea lui Strona, bătaie de joc la adresa italienilor arădeni.

Dar, haideți să vedem cine este acest Giovanni Strona, cel ales de Falcă. Dacă ne uităm pe declarațiile lui de venit și interese… este un personaj care trăiește de pe urma unei burse a UVVG, de 900 de euro. Dar, am săpat mai adânc, ca comuniști de frunce ce suntem, și am aflat că babacu lui, din Italia, ar fi cu banu pe el și că l-a trimis aici să-și desăvârșească studiile, dacă se poate spune așa, și a susținut la greu partida lui Falcă.

italia 1Nu comentăm mai multe, ci vă invităm să parcurgeți declarațiile pe care acest Strona le-a dat atunci când a intrat în CLM Arad. Oare cine verifică veridicitatea acestor declarații? Că să bagi un asemenea personaj, care are barate toate rubricile, în CLM pute a interes major.

Falcoiosu macaronar