Despre lungul șir de procese în care a fost implicat preotul Marcu sr., parohul Bisericii Ortodoxe Române din Micalaca Nouă, despre fapul că acesta a refuzat să cedeze locul după pensionare, despre faptul că a intentat Parohiei și Arhiepiscopiei o serie de procese, unele penale, ați putut citi în Flacăra roșie.

Dar, cum toate au un final acesta va fi marți, în jurul prânzului, atunci când popa Marcu sr. Va fi executat silit, pe baza unei sentințe judecătorești, și va fi evacuat din Casa Parohială pe care a ocupat-o abuziv, după cum spune legea.

Însă, telenovela nu se termină aici. Popa Marcu a dat, din nou, Parohia în judecată și cere daune materiale în valoare de două miliarde de lei vechi. Invocând investițiile făcute în imobilul în care a stat atâta vreme, investiții suportate la vremea lor de către enoriași. Mai mult, popa Marcu sr. A început deja să golească casa de mobilier, electrocasnice etc, spunând că sunt bunuri personale. În fapt, acestea apar în scriptele Parohiei Micalaca Nouă, fiind decontate în contabilitate, după cum ne-au spus cei care cunosc situația de acolo.

Mucenicul comunist   

1 COMENTARIU

  1. Măi copile mai….vezi tu cum stă problema k esti a ta. Vezi marcu ăsta a finanțat pe un oarecare Teofan ( popă călugăr) ce se vrea episcop vicar cu câteva zeci de mii de euroci pentru publicațiuni de carte. Întrebarea la care ai putea tu să dai răspunsul e de ce a dat Marcu sr bănoci lu Teofanu? Ce o fi urmărit cu investiția în ăsta?

Comments are closed.