Sau dacă are de ce nu a fost prezent la datorie zilele trecute, atunci când un copil era să se înece? Comuniștii noștri sub acoperire ne-au informat că baza de agrement arădeană nu are angajat salvamar. Deși este absolut obligatoriu acest lucru. Adică, pentru o piscină publică musai să ai salvamar, altfel nu primești autorizație de funcționare, iar pentru ditamai Ștrandul „Neptun” nu e necesar. Și atunci vine fireasca întrebare: are sau nu ștrandul din Arad autorizație de funcționare? Și dacă are, cine și-a asumat răspunderea atribuirii acesteia fără să fie îndeplinite condițiile necesare?

Din păcate, cu tot efortul disperat al celor de la SMURD, care, practic, l-au readus la viață pe copilul ce era să se înece, situația medicală a acestuia nu este una tocmai bună. Nu intrăm în amănunte, Ferească Dumnezeu pe toată lumea de astfel de necaz! Însă nu putem să nu ne întrebăm: dacă ar fi fost un salvamar în zonă, oare șansele copilului să nu se afle în situația în care este acum nu erau mai mari?

Până când trebuie să se întâmple tot felul de astfel de lucruri care pot genera tragedii pentru ca litera legii să fie respectată pe tărâmul distrugătorului Falcă? Mai mult, cine este vinovat? Și și mai mult, cine caută și pedepsește vinovatul sau vinovații, după caz?

Flacăra roșie