Pe stil comunist curvesc, într-un KomuniKat pe care nu și-l asumă nimeni, nominal, PDL-iștii ne anunță că tabăra contestatarilor alegerilor a fost flituită de către BPN al PNL, care a decis că Konducerea aleasă a PNL Arad rămâne în picioare și că recursul la decizia Curții de arbitraj a PNL va fi (ad)judecat după congres. Toate cinoșe și vorba aia, numai că în KomuniKat nu se precizează un lucru elementar: rămâne în picioare nu conducerea realeasă la simulacrul de Conferință Județeană, ci cea aleasă înainte, de către COCOPO-ul paritar PDL-PNL! Or, cum Falcă și ceilalți corifei aleși atunci au fost realeși acum, propaganda PDL-istă încurcă intenționat scrutinurile arădene!

Așadar, pentru profani și practicanții de copy-paste: Falcă rămâne, deocamdată, ales, dar nu și REALES! Iar dacă „Ludy” Orban câștigă, nu este greu de ghicit pe cine va numi, între două înghițituri de friptură și trei pahare de vin, la o anumită cabană de pe Potoc, la Ineu, președinte însărcinat cu pregătirea Conferinței Județene. Pun pariu că acesta va fi cel care, pe vremea vechiului PNL, la ExpoArad, recita „a venit ziua dreptății în PNL Arad !” înainte de votul care l-a făcut președinte, în dauna lui Calimente.

Numai că, de data aceasta, nu va mai fi vorba despre victoria lui în PNL Arad, ci despre victoria PNL împotriva înghițirii acestuia de către fostul PDL. E drept, cu ajutorul neprecupețit al celor din fostul PD nemulțumiți de dictatura Falcă.

MUSKAMOR