Astăzi este o zi frumoasă care trebuie să se încheie la fel deseară după ce se va termina partida de fotbal dintre Poli și UTA. Nici nu mai contează care Poli și care UTA, deseară este vorba despre Cimișoara și Arad, despre mov și roșu.

Trebuie să susținem necondiționat echipa de fotbal care are șansa să mai răzbune din frustările noastre față de orașul mai mare de la sud care ne-a luat tot ce a putut, de la mari investiții economice, de la sediile zonale ale deconcentratelor până la Puiu Codreanu, care deși e născut la Hălmăgel, zice că îi ˝ge la Cimișoara˝.

Chiar dacă știm că Robu e mai primar decât Falcă, chiar dacă Poli și alte șapte echipe sportive din Cimișoara joacă în ligi naționale iar la Arad avem doar baschetul feminin și polo, trebuie să credem că UTA poate să facă o minune pentru sportul arădean.

Deseară utiștii au șansa să demonstreze țării că nu suntem un orășel între Cimișoara și Oradea și că fruntea o fi la Cimișoara dar ˝mintea˝ este la Arad! Cei care vor fi în tribune și cei care vor fi pe teren trebuie să uite pentru o clipă că încă nu avem stadion și că nu avem unde să facem sport și să creadă în PROMOVARE, să fim cu toții ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIS!

HAI UTA, HAI ARADUL!

 

foto: uta-arad.ro