A doua manșă a barajului de promovare dintre UTA și ACS Poli are toate șansele să fie văzut doar de cei 2000 de suporteri care vor intra pe stadion. Nici o televiziune de sport nu a făcut o ofertă pentru a transmite partida, și asta nu pentru că nu ar avea audiență ci pentru că ar fi vrut să fie preluat gratuit, ca parte a drepturilor plătite către Liga Profesionistă de Fotbal, dar cum UTA nu este membru al ligii, nu ar fi primit nimic.

Toată lumea este de acord că s-a procedat corect, conducerea a apărat imaginea clubului, s-a poziționat demn și mândru de trecutul, istoria, palmaresul și culorile clubului dar astăzi, cu  o zi înainte de meciul speranțelor pentru suflarea utistă, credem că ar trebui găsită o soluție. Merită arădenii și zecile de mii de simpatizanți, din țară și din lume chiar, să vadă această partidă, mai ales că acest club trăiește prin cei 1 milion de euro primiți anual de la buget, din banii noștri cum ar veni.

Așa că, oameni buni, conducători ai clubului, dați meciul gratis la o televiziune cu acoperire națională și lăsați toți arădenii și simpazanții din țară și din diasporă să trăiască pe viu acest meci, să sufere alături de echipă.

Nu suntem noi toți de vină că nu avem stadion în Arad, nu ne mai pedepsiți odată pentru că primarul nu iubește fotbalul!

Hai UTA! Împreună pentru un vis!

 

foto: uta-arad.ro