Una dintre destinațiile turistice preferate de arădeni și în această vară este Grecia. Numai că începând din acest an, arădenii amatori de insulele elene pot avea prebleme la intrarea în țara lui Zorba. Ca să evite orice neplăcere, turiștii trebuie să citească, să-și însușească și să respecte acest ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ARAD, ȚARĂ ȘI DIASPORA!

Cei care au au bagaj, fie că este de mână, fie că este de cală sau portbagaj, șlarfi marca Dani Dascălu trebuie să facă dovada că țipelele respective au marca înregistrată aplicată. Sau timbru sec, ca la țigări și sticlele de whisky, fie semnătura olografă a lui Dani Dascălu, inițiatorul de anul acesta a purtatului șlarfilor. Ca să fiți siguri că nu veți fi întorși de la vamă, ca măsură suplimentară, este indicat să treceți pe la Prefectura Arad și să apostilați (vezi DEX-ul) șlarfile marca Dascălu. Acolo, la biroul din dreapta că cum intri în Prefectură, înainte de cușca jundarilor, se face lucru ăsta. Costă apostila, că doar nu e dea ficea, dar decât să vă stricați concediul îninte de a-l începe… apostilați șlarfile.

Și altceva, mai concret, faceți un bine investitorului arădean Dani Dascălu – singurul din domeniul șlarfilor, cel care în urma vânzării șlarfilor a promis că va contribui serios la bugetul consolidat al statului și cel al Direcției Fiscale a lui Falcă. Cu ce-i rămăne după cafa unu, cafa doi, viscanele in big progres etc.

Danikis Daskălis

Foto: Arhiva personală a lui Dani Dascălu