… în mod normal al treilea ar trebui să câștige. Azi facem referire la scandalurile care au cuprins atât PSD, cât și PNL. La nivel central și, pe cale de consecință și la nivel local avem de-a face cu regruparea taaberelor în fiecare dintre partidele pomenite mai sus. Din păcate, în urma declanșării ambelor scandaluri Aradul, arădenii au numai de pierdut. Nu numai membrii de partid.

Din păcate pentru arădeni, la noi nu e loc de a treia variantă! Niciun alt partid nu are puterea și oamenii necesari să aibe de câștigat în urma circului din cele două partide de forță din România. Poate doar șmecherii de la UDMR, care se cordesc cu cine apucă, adică cu cine e mai în poll position și cu șanse mai mari. Și cei care le promit și le dau ungurilor cam tot ceea ce doresc.

Filiala ALDE Arad a fost încă de la început un avorton. Și asta se datorează în primul rând conducerii. Că sunt și oameni cu potențial politic și financiar în ALDE Arad nu încape tăgadă. Însă sunt marginalizați de elementele care, încă, mai conduc această filială.

Comuniștii noștri informatori, mai prompți decât putorile lor, ne-au spus că lucrurile nu vor dura prea mult, situația urmând a se schimba. Că vorba aia, boală lungă, moarte sigură.

Alde securistul