Nu-l mai înjurați pe Johannis! Nu poate lupta singur contra tuturor, pentru că opoziție nu există și n-are cine să-l sprijine. Apropo, îi vreți, din nou, la guvernare pe Videanu, Blaga, Ponta, Funeriu, Udrea? Vreți sa conducă România un nou Cocoș? Dacă PSD nu e lăsat să „guverneze” cu programul de toată jena a lui Dragnea, cum vreți să se erodeze și să se autodetoneze? Dacă erau înlocuiți de la guvernare, acum, când au dus țara în incapacitate de plată și în faliment, cine ar fi putut guverna dezastrul fără a suporta convulsii sociale uriașe și fără a plăti politic dezastrul generat de PSD?

Eu cred ca Johannis a procedat foarte bine lăsând PSD să-și îndeplinească promisiunile mincinoase. Altfel, dacă nu sunt lăsați să-și arate diletantismul și minciunile prin care au preluat puterea, vor deveni din nou eroi, arogându-și statut de victime ale sistemului (SRI). Într-o democrație autentică, nu te trimite acasă sau la coșul de gunoi al istoriei, președintele ci cetățenii. Așa că, logic, de ce să nu fie lăsat PSD să arate cine este cu adevărat, ca să înțeleagă toți care l-au votat că au fost mințiți și furați ca-n codru? Pentru a justifica nerealizările, neputând da vina pe opoziție si-au dat jos propriul guvern. Acum și-ajuns pus, chipurile, un guvern mai performant (!!!????).

Credeți că, cu Olguța, Carmen și ceilalți semianalfabeți din guvern (dovadă fiind cum și-au scris demisia), noul guvern va performa? Hai să fim serioși! Ceea ce a făcut PSD e curata sinucidere politică iar Johannis cred că a realizat situația critică în care se află Dragnea&Co. Și cum opoziția nu contează, Iohannis, culmea, se bazează pe prostia PSD pentru a-și întări poziția în vederea următoarei campanii electorale. Nu-i mai ușor cu un PSD erodat?

Pavel ROMAN