Parlamentarii au zboruri gratis cu avionul, pentru care platim din buzunarul nostru. Deoarece au efectuat multe curse interne, compania Tarom (dacă suntem bine informați) le-a dat aleșilor neamului un card de fidelitate, intitulat “Smart Miles”.

Unii parlamentari au oferit punctele bonus primite pentru zborurile interne efectuate cu avionul, care sunt – repetăm – platite din buzunarul contribuabilului român, soțiilor sau unor trântori sau activiști de partid gen Bogdan Noghiu, sluga lui Gheorghe Falcă și șoferul lui Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

După ce că a sărit la gâtul jurnalistului veteran Nelu Weisl amenințându-l cu tărie: „poate-ți fut un cap în gură”, acest produs a lui Falcă, îndopat pe la chermezele de partid, ajuns așa cum spuneam pupilul lui Cionca a comis-o din nou și la Festivalul Părădăicilor” de la Macea, acolo unde a avut o reacție asemănătoare. La fel i-a explicat lui Cionca că dacă Daniel Albu, un coleg de-al nostru, mai are ceva afirmații negative la adresa mai marelui cap al CJ Arad o să-i … aplice și acestuia un cap în gură”.

Domnule Cionca să înțelegem că îl trimiteți pe acest „avorton” al societății politice arădene, care are pe reverul sacoului o insignă de la Parlament cu avionul, ca să facă cursuri de dat… capete în gură la presă?

Domnule Falcă ar mai fi ceva, pe când îl angajați pe Noghiu și la Cabinetul Parlamentar a deputatului PNL Glad Varga (că așa se vorbește prin târg), că așa un specimen papă mult și poate că nu îi este suficientă chenzina de la CJ. Că pe mămica lui care l-a făcut (cu siguranță prin cezariană) ați angajat-o la Consiliul Judetean a lui Andraș și Cionca.

Vom reveni cu amănunte! Cu noutăți despre ce mai face acest parvenit din Sânicolaul Mic pe banii contribuabililor!

P.S.Știți ce trebuie să-i faceți unui hipopotam când face caca? Loc! Mult loc!

Colaboraționiștii noștri