Cât de prost trebuie să fii încât șă-ți schimbi propriul prefect?

Cosmin Pribac a fost cel mai longeviv prefect al Aradului. Numai că, probabil mai mult ca sigur că acesta a deranjat la vârful PSD Arad. Atât pe șoferul Dorel Căprar, cât și pe ministrul economiei „filologul” importat din Oltenia, Fifor pe numele său de scenă. Că altfel nu se explică de ce a trebuit schimbat din funcție.

Apropo, dacă tot aveți sânge în baston de ce nu faceți ordine la Poliție, acolo unde șeful de cabinet al inspectorului șef  face trafic cu țigări de contrabandă? De ce nu îl schimbați pe șeful de la Medicină Legală, acolo unde acela ce făcea alcolemiile (ceva cu Vlai la urmă) la fraierii de șoferi a fost prins că făcea șmecherii pe bani grei. Adică, schimba alcolemiile după cum vroia sula lui. De ce nu schimbați șefii de instituții deconcentrate , șefi care au fost puși de camarilla Falcă – via PD, PDL, PNL? Pentru că nu aveți coaie, nu că ați fi avut vreodată!

Și exemplele ar putea continua.

Acum, sincer, cine l-a schimbat pe Pribac, șoferul sau olteanul importat? Că ei sunt certați între ei nu mai este niciun secret pentru nimeni. Că, oricum, organizația PSD din Arad e printre ultimele din țară (la ce șefi are…). Când vezi cât sunt de slabi nici nu e de mirare că Falcă și cu jegurile care încă îl mai înconjoară taie și spânzură peste Aradul care se scufundă tot mai tare în rahatul creat de minusculii, gunoaiele din politica și adiministrația municipiului și județului.

Vorba aia, cum te f… tu, nu te f… nimeni. Dar, toate au un sfârșit!

Udemereu