Consecvenți ideii că cititorii noștri sunt mai deștepți decât noi, publicăm opiniile lor. Astăzi, opinia lui Angel Popescu, președinte al Noii Drepte Arad.

„ Arșita verii infierbântă multora biete minți hrănite cu dorința de a domina, fie și prin minciună. Auzim zilele acestea , în special pe unii lideri ai politicii si administrației din Arad, cum că domniile lor, genii pustii, au făcut și au dres, de parcă ar fi făcut ceva pe banii lor și că Aradul este pe culmi de civilizație și progres! Te apucă râsul, dar îți vine și să plângi, nu de mila acestor impostori, ci de mila unor bieți arădeni care mai cred în marele partid ISTORIC.

Ni se spune cu mult tupeu cum că la Stadionul UTA avem o Premieră Națională. E vorba despre un arc de 120 m, asta este premiera NAȚIONALĂ. Un fâs ingineresc, probabil administrația locală (prin liderul ei) ne ia de proști. Domnilor edili și șefi de partide, stadionul din Cluj-Napoca, viitorul stadion de la Craiova sau de la Târgu-Jiu sunt bijuterii pe lângă aceste caricaturi de beton, nefinalizate la termen, fapt ce a dus la ratarea a două promovări în Liga l. Asta în mod cert este PREMIERĂ NAȚIONALĂ.

Ne mai spune edilul că stadionul, când va fi gata, va putea găzdui competiții sportive și evenimente culturale. Și noi, care credeam că stadionul se construiește ca să fie adăpost pentru refugiați sau depozit de materiale de construcții, pentru firma ce tot face stadionul și nu-l mai termină!

Cât despre competiții mari de cultură, sper că nu vă referiți la Capitala Culturală Europeană în 2021, că facem insolație sau meningită, sau poate vă referiți la evenimentul (cu repetiție) Capitală Verde Europeană ?

Noi, cei de la Partidul Noua Dreaptă, vă recomandăm un ceai calmant, să faceți un duș rece și să ne scutiți de minciuni. Mai ales când este vorba de banii publici. Nu de alta dar, pentru banii publici chiar avem dreptul să vă cerem socoteală”.

Biroul de presă