Multă lume află de desființarea Pieței Mari, dar poate puțini știu de dedesubturile afacerii. Falcă, acest Gheorghe al Aradului, are o strategie atunci când vine vorba de asemenea lucruri.

Cică, desființarea Pieții Mari, o chestie deja hotărâtă, are în spate și alte lucruri. Falcă a aruncat pe piață faptul că se va amplasa Monumentul Marii Uniri pe actuala poziționare a Pieței Mari. Asta ca să justifice ideea desființării pieței agroalimentare. Care piață, a producătorilor de roșii, croampe sau căstrăveți, trebe să aibă undeva loc. Și unde altundeva decât la un lat de… drum, adică în locul unde acum e piața numită a rușilor. Care e, actualmente, privată.  Deci e rost și miros de bani. Așa că, mai mult ca sigur, Primăria va cumpăra, la supra preț, desigur, piața privată. Va muta acolo piața clasică și toți vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Mai ales Falcă.

Comisa și comisionul

P.S. A cui este „piața rușilor”. A unui important om de afaceri din Arad, vânător în toată regula, cu magazin de rigoare. Vom reveni!

2 COMENTARII

  1. Si totusi cum poate un jegos din asta sa ia o decizie impotriva unui intreg municipiu?!
    Raspuns: sunt mai multi jegosi decat credem noi . Iar opozitia e si ea supusa si sluga acestui jeg uman. Alta explicatie nu exista .

  2. sper sa nu mai candidezi daramite sa te mai si voteze lumea,nu ai facut in ultimii ani nimic ptr orasul asta,puteai sa ei exemplu de la Oradea,nu sant decat 120 Km,RUSINE

Comments are closed.