Am primit o bârfă, așa, ca de sfârșitul lunii. Cică, olteanul Falcă are probleme mari în ograda proprie. Nu cu anchetatorii, cu conflictul de interese de la Pro Arhitectura etc. etc., că alea sunt de-abia în curs de cercetare de către cei de la DNA și nu numai. Are probleme și va avea și mai mari (că, deh, nimic nu este veșnic!) cu oamenii din jurul său. Personaje care l-au ajutat de-alungul carierei sale politice și administrative și de care și-a bătut loc MAXIM! Că mulți dintre cei care l-au ajutat au fost aruncați de către Jitză la groapa de gunoi a istoriei locale se știe. Și se știu ei. Însă când te debarasezi sau invers de un personaj care te-a făcut om mare (vorba vine, că în fața lui Dumnezeu toți suntem egali) înseamnă lipsă totală de caracter și de coloană vertebrală. Dar, la ce să te aștepți la o vinitură pârlită, ajunsă între timp mare sculă pe basculă la Arad. Poate, Doamne Ajută!, își va continua ascensiunea și pe „6 Vănători”. Împreună cu mafia pocăiților din Primăria Arad care a adus orașul la coada României și cu siguranță pe ultimul loc în Transilvania.

Cine este personajul care s-a săturat de ifosele de fată mare a lui Falcă nu vă spunem. Încă. În primul rând pentru că nu ne trădăm sursele. Însă vă asigurăm că va fi o lovitură grea pentru Jitză și mafia pocăiților din Primăria Arad. Și anchetatorii de-abia așteaptă și alte probe în megadosarele primarelui vostru penal. Al vostru, cei care l-ați votat.

Dar, vorba aia, cu cine să fi votat? Că PSD Arad e în non-combat de cel puțin două legislaturi, dacă nu de trei. Cu așa conducere…

Lili de la Cadre

Foto: Arad 360

1 COMENTARIU

Comments are closed.