Ei, dragii noștri comuniști care încă mai citiți rândurile acestei publicații on line, aflați de la noi că Jitză Falcă de la Didești de Oltenia e supărat rău pe PNL-iști, pe foștii PDL-iști, într-un cuvânt pe toți cei de dreapta Aradului. Cum s-a supărat măgarul pe sat adică, știți povestea. Că, nah de la ziua lui Glad Varga deputatul pus de Falcă, al nostru faraon local (tot mai mic și mai scump la vedere pe plan național) nu a mai binevoit a onora cu prezenț vreo sindrofie organizată de-ai lui supuși, sau mai degrabă foști supuși de-ai lui. Măcar nu la vedere. Că nu a fost nici la ziua lu Marini Cionca, că și ăsta președinte de CJ de a dracu ce s-a făcut a ținut paranghelia tocmai la sala de nunți a lui Pistru Eusebiu.

Dar, nu vă faceți griji că știe Jitză ce face. S-a consultat, probabil cu partenerul său de-a stânga (vorba vine) eșchierului politic local, nmeni altul decât „sluga” care i s-a închinat de fiecare dată pe nume Căprar. Dorel care l-a sfătuit pe Falcă că în aceste vremuri tulburi ar fi bine să se deplaseze în țara socialistului Marie Le Pen, în scopuri turistice. Și faraonul din Didești nu a stat prea mult pe gânduri, și-a rezervat bilet(e) de avion, cazare pentru două persoane (a doua nu e Elutza, pe care a lăsat-o cu treburile ei), și-a pus pe lângă bagaje o ciocolată cu lapte „Laura”, preventiv dacă-i pică calciu, și ando Franța, destinație Coasta de Azur. Acuma nu vă putem da toate detaliile, că hop țop cei de la ziarele de can can și-ar face drum la Nisa.

Așa că dragilor de comuniști arădeni, dragilor de PNL-iști, PDL-iști, Remețaniști etc., cei pe care nu vă mai iubește Falcă Jitză de la Didești, nu vă necăjiți că primarul o duce rău sau că e deochiat. Așa e el, când i se scoală îl mai apucă damblalele și atunci o ia pe coclaurile din străinezia, prin Brazilia, Franța…Cipru că deh, sărac nu e! Și când e rost și de ceva…, de musai cu voie bună.

Laura Balaura o mănâncă… ciocolata

1 COMENTARIU

Comments are closed.