La Arad se poate orice. De când e Falcă primar… nimic nu ne mai miră.

Numai cine nu este din Arad nu știe despre Piano Bar, celebrul, cel mai longeviv local de striptiz din municipiul nostru. Situat pe Ecaterina Varga, striptizul în cauză a făcut nopți fericite multor (zeci de mii) de masculi arădeni și nu numai, și nopți albe, pline de nervi consoartelor acestora, amantelor, prietenelor etc. Se zice că orice lucru frumos are și un sfârșit, așa și cu Piano Bar. Zarora sau ora închiderii. Asta mai demult, nu chiar recent. Asta e. Se mai schimbă și destinația nu numai garniturile de fete.

Lovindu-ne nostalgia, într-una din zilele trecute am trecut pe acolo și ne-am crucit când am văzut că în localul fostului bar de striptiz a răsărit o, haideți să-i zicem, sală de rugăciuni de sorginte pocăiască. La fel ca altele zeci care au răsărit în Arad, în diverse locuri și spații.

Amu dracu știe, ori pocăiții ăia au ales locația respectivă să-l scoată pe „necuratul” de acolo, ori să-l… implementeze mai tare, ori alte și alte variante – că mai sunt.

Cert e un lucru: mafia pocăiților din Primăria Arad și-a făcut din nou datoria. A acordat autorizație de funcționare cui trebuia. Adică, alor lor! Mai mare curvușag ca ăsta nici măcar striptiz-ul nu a fost.

Lioara Țăță Goală