… Ci Bogdan Boca. Acest tânăr liberal, care are cu cele sfinte doar coincidenţa de nume, ne surprinde pe zi ce trece. Are în palmaresul său câteva comunicate de presă de care a aflat din… presă, fiindu-i atribuite de către partid, pe principiul oficial al rotaţiei şi pe cel neoficial de: „Lasă-l să mai spună şi el ceva, că cineva tot tră să plătească pizza la conferinţa de presă”.

Toate normale, că aşa-i sistemul! Da’ asta ultima ne-a depăşit. Cu totul. Tânărul liberal (apropos, nu l-a dat afară Falcă?) care e şi consilier municipal (acuma pricepeţi cum să-l dea afară Falcă?) a venit să ne spună marea lui invenţie: a găsit soluţia pentru decongestionarea traficului rutier din Arad. Adică să descurce traficul pe care Falcă se chinuie să-l încurce de 13 ani (cu un talent remarcabil, trebuie să recunoaştem). Păi, acum aţi aflat şi de ce să-l dea afară Falcă. Şi din Consiliul Municipal şi din partid. Ba şi din oraş, că-i prea aglomerat.

Şi ca să nu murim proşti, nici noi, nici dumneavoastră, vă spunem şi cum s-a gândit consilierul municipal să procedeze: printr-o aplicaţie pe mobil, care-ţi spune pe ce străzi se lucrează, ce străzi sunt închise, ce modificări de sistematizare sunt. La care adăugăm noi, şi ce străzi sunt impracticabile, care sunt cu gropi, care cu capace de canale lipsă sau prost puse etc. Parcă şi vedem o aplicaţie de genul ăsta: „Vreau să ajung din Aradu Nou în Calea Aurel Vlaicu”. Iar gipiesu’ de la mobil răspunde: „Mergeţi până la Timişoara. De acolo, pe la Cenad, prin Ungaria, Nădlac, Pecica şi ajungeţi pe Calea Aurel Vlaicu”. Că prin Arad, la oră de vârf, numai prin teleportare se poate decongestiona traficul.

Lolek şi Boca

1 COMENTARIU

Comments are closed.