No, se pare că la UTA o ajuns cuțîtu la os, s-o gătat cu festivismul, treaba îi oablă, locul 12, la două puncte deasupra liniei ligii a treia, echipa e în picaj și trage după ea tot ce prinde.

Marți amiazăzî, după căutări de luni de zile ale bravilor conducători, o apărut un ficior nou, ceva mingicar ce nu o mai dat cu picioru în lobdă din luna mai. Dar o fost pe la Astra în prima ligă, unde noi o să ne uităm tăt la televizor și în anii următori, și dacă o fost acolo, însamnă că are și ceva pedigree și e bun să ia și el din banii publici de la fălcosu.

Ce mi-o sărit mie în ochelari o fost că ficioru apare în poză sîngur, nu tu fularu cu mesaju ăla superior că nu dăm niciodată înapoi, probabil nu mai e de actualitate, și ne face pruncu ceva semne cu ambele mîinii. Arată că e numărul 1 și pe stânga și pe dreapta sau ne arată scoru ce-o fi la Satu Mare, că cică ar știi și d-astea câte ceva. Pă internet o rămas celebru cu ratarea unui penalty în aprilie contra lu viitorul lu Hagi care o trăbuit anul trecut să ia campionatul în fața fcsb-ului finului Becali că așa or hotărât prăședinții de cluburi să îl ardă pe oier.

Amu mi-adusei aminte că nici Falub nu are poză cu fularu și cu Codru … păcat, am fi avut și noi ultima poză cu un grădinar pă post de conducător la UTA.

Stan fără Bran, vine la ciolan