Fără doar şi poate, la această oră cel mai în vogă fotbalist român este Denis Man. Arădeanul care a fost transferat de la UTA la FCSB face furori atât în campionatul intern, cât şi în Europa League, intrând în vizorul unor mari cluburi din Europa dar şi a antrenorului echipei naţionale a României. Bravo lui.

Lăsând la o parte activitatea sa fotbalistică, poate cea mai fulminantă ascensiune a unui arădean, un lucru nu puşcă în toată această afacere: de ce se ţine „la secret” contractul de transfer a lui Denis Man de la UTA la FCSB? Cine are interesul ca acest contract şi clauzele sale să nu fie cunoscute publicului larg? Mai ales că, în acest an cel puţin, Primăria Arad a fost foarte generoasă cu UTA, asociaţia care administrează banii clubului primind nu mai puţin de UN MILION de EURO!!!!! Şi cu toate astea UTA se află pe un loc retrogradabil în liga a doua!!!??? din România. Unde mai punem faptul că nu a fost făcut public niciun act contabil, nu a fost prezentată vreo balanţă, bilanţ contabil etc.

Domnule Şoani Meszar de ce nu faceţi public contractul lui Denis Man şi al altor jucători pe care i-aţi transferat pe bani grei la alte cluburi? Că aşa e uşor să faci (contra) performanţă, să iei banii Primăriei, adică ai arădenilor, să primeşti bani de la sponsori etc., să vinzi jucători şi să-ţi bagi banii în jebul propriu şi personal. Vorba aia, cu bani ştie tot prostul.

Revenind la secretomania din jurul lui Man, la un eventual tranfer al acestuia de la FCSB la o echipă de top din Europa (se vorbeşte că Chelsea ar fi interesată de arădean şi că ar fi dispusă să-i plătească lui Becali circa 50 de milioane de euro) echipa UTA ar trebui să primescă o cotă parte. Cât este aceasta şi care UTA o va primi? UTA lui Meszar? Adică Meszar cel care a pus mâna şi pe milionul de euro de la Primărie… Aşteptăm clarificări.

Un grup de utişti adevăraţi

Foto: Fanatik

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sunteti penibili, din aia 1 mil de euro care tot ziceti voi ca i-a primit UTA, nu se pot plati salariile.
    Meszar este garantia ca la UTA este stabilitate financiara si salariile sunt la zi si nu este pericolul de falimanet chiar daca jucatorii nu joaca mare lucru.

Comments are closed.