Fostul ministru de interne a României şi, totodată, una dintre figurile marcante ale organizaţiei judeţene a PNL Arad şi nu numai, senatorul Constantin Traian Igaş se pare că s-a săturat să fie „remorca” lui Falcă şi să stea la cheremul acestuia şi a oamenilor pe care i-a adus în partid. Să-i vadă toate figurile şi să privească cum acest element aflat vremelnic atât la cârma partidului, cât şi a municipiului face şi drege după bunul său plac. Recenta aducere a controversatului Andrei Ando şi numirea acestuia în post cheie la Consiliul Judeţean, plus preluarea altor prerogative pe linie de partid şi nu numai se pare că a umplut paharul. Înainte de a da publicităţii „ieşirea” lui Igaş pe o reţea de socializare, dorim să spunem câteva cuvinte despre acest controversat Ando, cel care se pare că stă la baza, este pe cale să provoace o iminentă rupere a PNL Arad, tabăra Falcă – Pecica.

Andrei Ando a trecut pe la mai toate partidele aflate pe eşchierul politic de la noi din ţară (vom reveni cu amănunte). Apoi a trecut pe la diverse ziare pe care le-a falimentat rând pe rând, cazul Observator arădean fiind cel mai concludent. Apoi a falimentat televiziunea lui Blidar, WEST TV, în care industriaşul arădean a investit o avere în utilarea acesteia, licenţă de emisie etc. A trecut, apoi, la cheltuirea banului public, episodul Arad – Capitală Culturală 2021 fiind un fiasco total. Însă a costat bugetul local foarte, foarte mulţi bani. „Produs în Arad” – faliment pe linie – acest Andrei Ando se pricepe la toate, este un fac totum (în sens negativ în majoritatea cazurilor) în PNL Arad şi administraţia arădeană, făcându-şi în scurt timp duşmani cu ghiotura. Dar, despre toate acestea plus altele, cu altă ocazie că-i acordăm prea multă atenţie şi i se suie (sau i se coboară) în capul….

Aşa cum v-am „ameninţat” mai sus, iată ce a declarat, sâmbătă, senatorul Igaş:

PNL Arad – o filială transformată într-un SRL cu acțiunile la purtător !!!!???

 
Pas cu pas toate „acțiunile” deținute de membrii din structura de conducere județeană au fost confiscate prin metode mai puțin ortodoxe de singurul ateu și „Dottore” în comunicare !!!!!
Ridicolul care a pus stăpânire pe această filiala, prin duplicitatea unora, prin trădarea altora, prin lipsa de curaj și implicare a celor din conducerea centrală transformă, pas cu pas, o filială de mare succes în una de pluton !
Aud tot mai des spunându-se „lasă, să plece nebunul la Bruxelles”, să ne scăpăm de el și pe urmă schimbăm lucrurile!!!! 
Cum ??? Cu cine???? Cu voi, cei depersonalizați???!! Cu voi, cei care sunteți obișnuiți să trăiți din trădare, cu cei care ați fost profitorii de serviciu în umbra dictatorului !??? Voi chiar nu înțelegeți că nici cei mai înfocați susținători ai noștri nu mai digeră situația în care am fost târâți de orgoliile nemăsurate ale unuia și lașitatea trădătorilor???!!! 
Cu siguranță că dușurile reci spre care ne îndreptăm pe unii îi vor aduce cu picioarele pe pământ (pe unii în veac), dar atunci va fi prea târziu din păcate !!!
P.S. Important de reținut: o construcție de la bază este mult mai ușoară decât o reconstrucție cu elemente ruginite!”

Aşadar, începutul sfârşitului a fsot făcut. Cine şi mai ales ce urmează?

Voros Lobogo

 

1 COMENTARIU

  1. Păcat că irosiți atâția bani să publicați niște prostii! Se pare că nu înțelegeți mare lucru din ce se întâmplă în politica arădeană și în politică în general. Pare că scrieți la comandă contra cost. Asta nu intereseză pe nimeni.

Comments are closed.