Că Atletico Arad este clubul de fotbal al lui Şoani Meszar ştie toată lumea. Cea interesată de fenomenul fotbalului. În paranteză fie spus, ce ciudat sună „fenomenul fotbalului” în contextul Aradului atâta vreme cât UTA se zbate în mocirla diviziei secunde din România şi are şanse mari la retrogradare. Asta cu tot cu purcoiul de bani pe care l-a băgat Primăria în echipa condusă de acelaşi Meszar. La Atletico a fost (şi poate încă mai este) un antrenor, care între timp a ajuns secund la UTA, despre care se vorbeşte nu tocmai în termeni favorabili. Pentru el, bineînţeles. Că echipa sau echipele pe care le-a pregătit au contribuit substanţial la „bunăstarea” antrenorului în cauză, că se vindea echipament, că primul 11 se făcea în funcţie de ce mămică „punea botul” etc.

Şi atunci, vă veţi întreba – că aşa am făcut şi noi, ce caută acest individ şi cum a ajuns să fie secund la UTA? Că este omul lui Meszar este clar, spun tot mai mulţi dintre cunoscătorii şi apropiaţii clubului. Sau cluburilor păstorite discreţionar de Meszar. Însă atâta vreme cât practicile acestui aşa zis antrenor sunt cunoscute este cel puţin ciudat cum nimeni nu ia nicio măsură.

Dar, asupra acestui subiect vom reveni. Că am fost „ameninţaţi” cu date concrete şi cu alte picanterii de către iubitorii fenomenului fotbalistic arădean, în special cei din sectorul juvenil.

Mare-i Grădina ta, Doamne

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.