După cum v-am mai spus, în ultima vreme nea Relu Rectorelu de la Goldiş se crede mare şef şi peste Consiliul Judeţean Arad. Acolo unde invită pe cine şi când are chef muşchiul lui atrofiat. Gesturi care l-a făcut negru de furie (că oricum e cam bârnace din ţâţe) pe Jitză Falcă. Primarul care l-a ajutat pe nea Relu de câte ori acesta i-a cerut. Chiar dacă Jitză a respectat sau nu legea. Dar, despre asta veţi putea citi în curând că am primit date noi de la BOB -ul nostru, celula de bază a uişagului. Pentru neiniţiaţi, BOB – Biroul Organizaţiei de Bază!

Aşa se face că, într-una din zilele trecute, răzbunătorul Falcă a trimis un desant, aşa de control, la un stabiliment situat la ieşirea din Arad spre… Selgros. Stabiliment din tablă pe care stau agăţate benere cu Universitatea privată a lui nea Relu şi unde, aflăm tot de pe tablele scrise, ar fi sala de sport, cică, a UVVG!

Din păcate nu am reuşit să stăm de vorbă cu şeful desantului să aflăm amănunte suplimentare, aşa că vă lăsăm să vă delectaţi cu poza surprinsă de către un colaborator comunist. De-al nostru.

 

Jur Că Aurel  – şef de covrig